
فروش جیوه نقره ای ۹۹ / ۹۹ ٪ اسپانیایی (ALMADAN SPAIN)
جیوه نقر ه ای فوق نو (غیر بازیافتی) میباشد و بر خلاف اکثر جیوه های موجود در ایران که بازیافتی می باشند و در کپسول و سیلندر پر میشوند عاری از هر نوع ناخالصی میباشد.
قیمت جیوه کیلویی مقطوع
فروش جیوه صنعتی نقر ه ای فقط بصورت کپسول ۳۴/۵ کیلویی(خرد و کیلویی فروش نداریم)
جیوه نقره ای چیست ؟
جیوه نقره ای را از زمان های بسیار قدیم در چین و هند می شناختند و آن را در گورهای مصریان که ۳۵۰۰ سال پیش ساخته شده پیدا کرده اند.
در بعضی نقاط به صورت قطره از سنگ های معدنی ترشح می شود . سنگ معدن اصلی جیوه سولفید جیوه (HgS) معروف به سینابار است.فلز جیوه از حرارت دادن این سولفید آزاد می شود. (HgS + O2 ……..> Hg + SO2 (g جیوه تنها فلزی است که در حرارت معمولی به حالت مایع است هر چند گالیم هم در۲۹.۸ درجه ذوب می شود.
جیوه به رنگ سفید نقره و رخشنده ۱۳.۶ مرتبه از آب سنگین تر است . در حدود ۳۹- درجه به صورت جسم محکم و شکننده ای منجمد می شودو در حدود ۳۵۷ درجه به جوش می اید . جیوه در ستون الکتروشیمی عناصر خیلی پایین تر از هیدروژن قرار دارد.
بنابراین بیشتر فلزها آنرا از محلول نمکش خارج می کنند (جای گزینی ). کاهنده ی بسیارضعیفی است و کاهلی و کمی استعدادش را برای ترکیب با اکسیژن و ناتوانی برای جایگزینی هیدروژن اسیدهای غیراکسیدکننده به همین حساب می گذارند.
ملقمه ای از قلع و نقره و روی با جیوه برای پر کردن دندان به کار میرود. این ملقمه وقتی تازه تهیه شده باشد نرم است و به راحتی می توان در سوراخ دندان فشردولی بعد از مدت کوتاهی سخت می شود.
ترکیب های جیوه: جیوه دو دسته ترکیب تشکیل می دهد که در یکی از انها حالت اکسیداسیون ۱+ و در دیگری ۲+ است. کلرید جیوه(I) : جسمی است جامد و سفید با فرمول مولکولی Hg2 Cl2 در آب غیر محلول و در پزشکی به نام کالومل به عنوان ملین مصرف می شود .
در اثر تابش اشعه ی آفتاب کم کم به جیوه و دی کلرید جیوه (II) تغییر می یابد.
Hg2 Cl2 …….> HgCl2 + Hg
نیترات جیوه( I) :
Hg2 ( NO3 )2 در آب کمی محلول است اگر یون کلرید به ان اضافه کنند کلرید جیوه (I) ته نشین می شودآمونیاک با این رسوب واکنش می دهد و جسم غیر محلولی به فرمول Cl-Hg-NH2 و یک اتم جیوه به صورت ذرات سیاه پراکنده می شود و مخلوط این دو جسمی خاکستری رنگ می دهد که وسیله ی شناسایی یون++Hg2 است.
Hg2 Cl2 + 2NH3 ……..> H2 N_ Hg_ Cl(S) + Hg(S) + NH4 Cl
احتیاط کنید :
جیوه , بخار جیوه و تمام نمک های محلول جیوه به شدت سمی هستند . سفیده ی تخم مرغ و شیر را می توان به عنوان پادزهر به کار برد زیرا آلبومین های تخم مرغ و شیر با جیوه البومینات جیوه می دهند که غیر محلول است. مصرف کالومل به دلیل بسیار کم محلول بودن آن به دستور پزشک خطرناک نیست.
کلرید جیوه ی (II) :
معمولا بی کلرید جیوه یا سوبلیمه فاسدکننده نامیده می شود.فرمول آن Hg Cl2 است بلورهای سفیدی می دهد که می توان در اثر تصعید کردن تصفیه کرد البته بسیار شدید سمی است. اکسید جیوه (II) Hg O_ به عنوان گند زدا و به نام رسوب سرخ ( Red Precipitate ) مصرف می شود.
سولفور تصعید شده ی جیوه (Hg S (II به صورت جسم سرخ رنگی به نام شنگرف برای رنگ کردن کشتی ها به منظور جلوگیری از چسبیدن صدف ها به دیوار آنها به کار می رود.