تلفن 021-88848547   021-88317033

ارسال مواد خریداری شده به سراسر کشور در اسرع وقت

فروش گلیسیرین غذایی و دارویی

فروش گلیسیرین غذایی و دارویی جهان شیمی

فروش گلیسیرین غذایی و دارویی

فروش گلیسیرین غذایی و دارویی :

شرکت جهان شیمی واردکننده و فروشنده گلیسیرین غذایی و دارویی میباشد جهت خرید و کسب قیمت فروش گلیسیرین مالزی گرید دارویی و خوراکی با ما تماس حاصل فرمایید .

فروش گلیسیرین با برندهای کلکه و تیمور و ونس و امثالهم از کشورهایی همچون مالزی – تایلند – هند – اندونزی در بشکه های ۲۵۰ کیلویی صورت میگردد .

بعنوان یک افزودونی مجازغذایی با شماره E422 نام گذاری شده است .

گلیسیرین چیست؟

گلیسیرین یک ترکیب ارگانیک است که به طور رسمی به عنوان گلیسرول شناخته می شود. منابع تولید آن عبارتند از : روغن حیوانی و روغن گیاهی.

گلیسیرین مایع روشن و بدون بو در دمای اتاق است و دارای کمی طعم شیرین است. ماده رایج در بسیاری از داروها است.
مقدار کمی از گلیسیرین احتمالا باعث عوارض جانبی در بدن نمی شود. هرچند که به عنوان یک الکل قند طبقه بندی می شود و به نوبه ی خود می تواند اثرات اسهال آور را در مقادیر زیاد مصرف ایجاد کند. بنابراین، اگر شما مقدار زیادی از آن را بخورید، ممکن است مبتلا به اسهال، ادرار بیش از حد و کم آبی بدن گردید .

کاربرد گلیسیرین چیست ؟

یک ماده شیمیایی بی بو و بی رنگ و شیرین و شفاف می باشد که در آب با هر نسبتی قابل حل شدن می‌باشد .
ترکیبی است که می تواند از محصولات طبیعی مانند روغن های گیاهی ساخته شود یا از الکل پروپیلن سنتز شود. نتیجه یک محصول مبتنی بر الکل است که جزء اصلی و پای ثابت بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و لوازم آرایشی مانند نرم کننده ها و مرطوب کننده ها ، دهان شویه ها و لوسیون ها استفاده می شود.
این ماده شیمیایی رطوبت سطح پوست را حفظ میکند و اکثر مردم به آن حساس نیستند و پوستشان تحریک نمیشود و به پوست یک ظاهر سالم و ظاهری شفاف میدهد .
همچنین در صنایع غذایی به عنوان یک روان کننده (عامل مرطوب کننده)، حجم دهنده ، حلال یا شیرین کننده برای محصولات لبنی، کالاهای کنسرو شده ، کیک و شیرینی ، میوه های فرآوری شده ، مربا، کره های انرژی و سایر مواد غذایی اضافه شود.
گلیسیرین یک مولکول بسیار متنوع است که در شکل های تصفیه شده و خام موجود است.
گلیسیرین خام می تواند نقطه انجماد را کاهش داده و ویسکوزیته را در انواع مختلف فرمولاسیون های صنعتی افزایش دهد.
پلی گلیسرول ها دارای قابلیت هیدروکسیل بالاتری نسبت به گلیسیرین می باشند. این قابلیت را می توان در توسعه مشتقات استرهای جدید استفاده کرد یا جایگزین پلی اتیل های با هزینه بالاتر کرد .
در گذشته از آن بعنوان ضدیخ ماشین استفاده میکردند اما در حال حاضر متانول و اتیلن گلایکول استفاده میشود .

ویژگی گلیسیرین

گلیسیرین نوعی کربوهیدرات به نام قند الکلی است. کالری  گلیسیرین در هر گرم کمی بیشتر از شکر بوده و ۶۰  تا ۷۵ درصد شکر شیرین است. این ماده به طور طبیعی در غذاها و نوشیدنی های تخمیر شده از جمله آبجو،عسل، سرکه وجود دارد. همچنین به صورت  تجاری از چربی ها و روغن ها یا از طریق تخمیر مخمر، شکر یا نشاسته تولید می شود.

در سطح مولکولی گلیسیرین حاوی سه اتم کربن، هشت هیدروژن و سه اکسیژن است. در فرمول گلیسیرین، سه مولکول اکسیژن با سه مولکول هیدروژن جفت می‌شوند و گروه‌های -OH را تشکیل می‌دهند و به دلیل این گروه‌ها است که گلیسیرین رطوبت‌ گیر می‌شود و بنابراین به راحتی آب را حفظ می‌ کند. از نظر شیمیایی، مانند یک الکل عمل می کند، به طوری که می تواند در برخی شرایط واکنش نشان دهد، اما به طور کلی پایدار است.

موارد استفاده گلیسیرین در صنایع مختلف

گلیسیرین یک مایع چسبناک، بی رنگ و غیر سمی است که معمولاً از تری گلیسیریدهای موجود در منابع گیاهی و حیوانی مانند سویا، نخل و پیه می آید. گلیسیرین در بسیاری از کاربردهای روزمره برای مصارف شخصی، دارویی و صنعتی استفاده می شود. این ماده حاوی خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی است، بنابراین آن را به یک عنصر حیاتی در درمان زخم، شربت های سرفه و پمادهای مختلف تبدیل می کند.

جدا از کاربردهای رایج، گلیسیرین کاربردهای منحصر به فردی نیز دارد. این ماده آلی اغلب در تولید فیلم استفاده می شود تا مناطقی را که باید مرطوب شوند از خشک شدن خیلی سریع دور نگه دارد. کاربرد جالب دیگر به عنوان یک عنصر کلیدی در دستگاه مه پاش است. به این ترتیب، گلیسیرین با مواد دیگر ترکیب می شود تا ماده دود ایجاد کند.

فروش گلیسیرین غذایی و دارویی

فروش گلیسیرین غذایی و دارویی

صابون

گلیسیرین یکی از مواد تشکیل دهنده بسیاری از صابون ها است، اما به طرز عجیبی، صابون سازی نیز راهی برای تولید گلیسیرین است. گاهی اوقات شیمیدان ها صابون صنعتی را به عنوان وسیله ای برای تولید گلیسیرین که نام تجاری آن گلیسرول است، فرموله می کنند.

گلیسیرین که از طریق فرآیند صابونی سازی تولید می شود با تبدیل روغن یا چربی به صابون و گلیسیرین با گرم کردن لیپیدها و افزودن یک ماده قلیایی مانند هیدروکسید سدیم یا لیمو، صابون ایجاد می کند. صابون‌ هایی که به شکل ‌های سرگرم‌ کننده قالب ‌گیری می‌ شوند، عموماً دارای محتوای گلیسیرین بالایی هستند.

در صنایع غذایی

گلیسیرین به عنوان یک افزودنی غذایی مفید است زیرا عملکردهای مختلفی دارد. این یک قند الکلی است بنابراین می تواند به عنوان یک شیرین کننده عمل کند، اگرچه حدود ۶۰ تا ۷۵ درصد شکر شیرینی دارد. به طور کلی نسبت به سایر قندهای الکلی مانند سوربیتول و مانیتول ترجیح داده می شود زیرا احتمال کمتری دارد که اثر ملین در هنگام مصرف داشته باشد.

به دلیل خاصیت رطوبتی گیری گلیسیرین، به حفظ نان ​​ها، کیک ها و پروتئین های انرژی زا کمک می کند و از خشک شدن آنها جلوگیری می کند. بافت چسبناک آن می تواند ضخامت و صافی مایعات را افزایش دهد. به دلیل داشتن ویژگی های منحصر به فرد در انواع نوشیدنی ها، چاشنی ها، مایه کیک، آب نبات های نرم، سوپ کنسرو شده و آدامس ها استفاده می شود.

داروسازی

از آنجایی که گلیسیرین به طور طبیعی شیرین است، برای خوش طعم کردن داروهایی مانند شربت ها و قرص ها استفاده می شود. اما شیرینی آن تنها مزیت گلیسیرین در داروها نیست ، این یک غلیظ کننده عالی برای پمادهای موضعی است. شیاف های گلیسیرین آب را از روده بزرگ جذب می کنند تا مواد دفعی را در دستگاه گوارش حرکت دهند. گلیسیرین به عنوان یک ماده کمکی و یک مواد فعال در مواردی مانند قطره چشم، قطره گوش و کپسول ژل و به عنوان ماده ای برای انجماد موارد خاصی مانند اسپرم، گلبول های قرمز و سایر بافت های زنده به کار برده می شود.

پوست و لوازم آرایشی

مزیت اصلی گلیسیرین برای پوست، توانایی آن در جذب آب و نگه داشتن آن بر روی لایه بالایی پوست است که تضمین می کند پوست صاف، نرم و انعطاف پذیر می ماند. گلیسیرین علاوه بر حفظ رطوبت پوست، عملکرد سد پوستی را نیز تقویت می کند و با جبران آب از دست رفته از طریق اپیدرمی (TEWL)از بدن محافظت می کند.

گلیسیرین همچنین در برابر محرک های محیطی از پوست محافظت می کند، در حالی که بافت را بهبود می بخشد و نفوذ سایر محصولات مراقبت از پوست مانند سرم ها را افزایش می دهد. عملکرد غیر کومدون زا، غیر حساسیت زا و ملایم گلیسیرین به این معنی است که برای انواع پوست، از جمله پوست های مستعد آکنه و اگزما، مناسب است. بنابراین آن را به یک مکمل مفید برای هر روتین مراقبت از پوست تبدیل می کند.

گلیسیرین موجود در لوازم آرایشی به دلیل فرم نرم‌ کننده‌ اش، اغلب در مرطوب‌ کننده‌ها ، لوسیون‌ ها و پاک‌کننده‌ها یافت می ‌شود تا رطوبت لازم را به پوست اضافه کند و خاصیت انعطاف ‌پذیری پوست را افزایش دهد. این باعث می شود که به یک ماده موثر در پاک کننده ها تبدیل شود زیرا به جای پاک شدن از روی پوست در حین شستن آرایش، کثیفی و ناخالصی ها، آبرسانی مجدد را تضمین می کند.

به همین ترتیب، مرطوب‌ کننده‌ها، کرم‌ ها و لوسیون ‌های فرموله ‌شده با گلیسیرین از این ماده ارزشمند به عنوان حفظ رطوبت در برابر متجاوزان محیطی و تقویت عملکرد سد پوست استفاده می کنند.

رنگ ، جوهر و پلاستیک

گلیسیرین کاربردهای صنعتی زیادی دارد. به عنوان مثال، قبلاً ماده اصلی ضد یخ بود، اما تا حد زیادی با مواد شیمیایی دیگری جایگزین شده است که طعم شیرینی ندارند و بنابراین هنگام ریختن روی زمین حیوانات را جذب نمی‌ کنند و نمی‌کشند .گلیسیرین یک بلوک ساختمانی مهم از رنگ ها و رزین ها است که برای پوشش دادن موادی مانند سیم ها استفاده می شود. همچنین به‌عنوان نرم‌ کننده در پلاستیک‌ ها استفاده می ‌شود و به‌ طور گسترده در بسته‌ بندی‌های مواد غذایی استفاده می‌ شود، زیرا غیرسمی است و می‌تواند از خراب شدن آن ها جلوگیری کند.

ویپینگ مایع

گلیسیرین گیاهی یک پایه رایج در بسیاری از مایعات بخارپز برای سیگارهای الکترونیکی است که برخی از ویپرها آن را ترجیح می دهند زیرا محتوای گلیسیرین بالا باعث ایجاد یک آئروسل بسیار قابل مشاهده می شود.

 

برچسب ها

سفارش دادن