تلفن 021-88848547   021-88317033

لسیتین سویا مایع

لسیتین سویا مایع جهان شیمی

لسیتین سویا مایع

شرکت جهان شیمی واردکننده مواد افزودنی صنایع غذایی لسیتین سویا مایع هندی و آرژانتینی مارک امول گرین با کیفیت عالی و تضمین شده وارد می نماید.جهت خرید و استعلام قیمت فروش لسیتین سویا خوراکی با ما تماس حاصل فرمایید .

لسیتین به دو صورت مایع و  جامد می باشد . نوع خوراکی آن از دانه ‏های خوراکی روغنی همچون سویا و منبع حیوانی همچون زرده تخم مرغ تولید میشود .

کاربرد لسیتین :

امروزه یک افزودنی با ارزش در تولید و فراوری در صنعت غذایی و خوراکی است .

لسیتین لغت یونانی به معنی زرده تخم مرغ می باشد و دلیل نامگذاری آن کشف این ماده برای اولین دفعه در زرده تخم است .

لسیتین سویا در شکلات و تولید کیک و کلوچه و صنایع غذایی کاربرد فراوانی دارد . در کیک سبب بهبود طعم و حفظ رطوبت و ماندگاری طولانی تر  و یکسان قهوه ای شدن میشود .

بعنوان یک امولسیفایر غذایی در تولید مارگارین و کره گیاهی کاربرد دارد .

در بیسکویت مصرف چربی را کاهش داده و سبب پخش فاز چربی میگردد و مقدارمصرف چربی و روغن  را کم میکند .

به عنوان امولسیفایر یا تثبیت کننده در محصولات غذایی ، لوازم آرایشی ، دارویی، مواد مراقبت های بهداشتی و خوراک دام مورد استفاده قرار می گیرد.

نکته :

در دمای پایین تولید و پردازش می شود تا آلودگی های میکروبی نداشته باشند.
ویسکوزیته را کاهش می دهد و کنترل کریستالیزاسیون قند را در طی فرآیند تولید شکلات و قنادی کنترل می کند.
به عنوان امولسیون و گسترش چربی برای کمک به مخلوط کردن مواد تشکیل دهنده همگن استفاده می شود.
افزایش طول عمر، حجم و کمک به امولسیون سیستم های چربی قند و آب و احتباس آب در محصولات نانوایی و شیرینی.
در تقویت مو کمک می کند و براق و صاف بودن مو را فراهم می کند.
کرم ها و لوسیون ها را تثبیت می کند و مانع از کریستال شدن چربی می شود.
به عنوان تقویت کننده حافظه عمل می کند و از انسداد کبد جلوگیری می کند.
لسیتین تجارتی را از روغن سویا تولید میکنند و به همین دلیل سویا لسیتین نامیده میشود .

جهت نرمی کیک و کلوچه کاربرد گسترده ای دارد در تولید کره نیز کاربرد دارد .

خاصیت سیالیت شکلات را به روش کاهشی ویسکوزیته کنترل می نماید.

میزان کره کاکائو ۳ تا ۵ درصد با افزودن لستین به شکلات کاهش می یابد. کاربرد دیگر آن مرطوب نگه داشتن پودر کاکائو است.

میزان مجاز مصرف آن ۱ /۰ – ۱ درصد است.

یک محصول بی اندازه متغیری است که ترکیب اساسی آن به قرار زیر است:

فسفاتیدیل کولین ۲۱-۱۸ درصد

فسفاتیدیل اتانل آمین ۱۶-۱۲ درصد

فسفا تیدیل اینوزیتول ۱۴-۱۱ درصد

فیتو گلیکولیپیدها ۱۳-۱۲ درصد

رطوبت ۲۲ درصد

ساختار آن بسیار شبیه به ساختار چربی یا تری گلیسیرید است که تنها از طریق جایگزین شدن یکی از اسیدهای چرب تری گلیسیرید با کمپلکس اسید فسفریک کولین تغییر یافته است.

برچسب ها

سفارش دادن