تلفن 021-88848547   021-88317033

پروپیلن گلیکول اسکای کره

پروپیلن گلیکول اسکای کره جهان شیمی

پروپیلن گلیکول اسکای کره

شرکت جهان شیمی واردکننده مواد افزودنی صنایع غذایی و دارویی فروش مونو پروپیلن گلایکول را با گرید خوراکی و دارویی با مارک اسکای کره انجام میدهد.
بشکه های آن ۲۱۵ کیلویی میباشد . جهت خرید و استعلام قیمت فروش مونو پروپیلن گلیکول کره ای با ما تماس بگیرید .

منو پروپیلن گلیکول چیست ؟

حلالی بی بو و بی رنگ محلول در آب میباشد که که بعنوان حلال اسانس ها و نیز در محصولات آرایشی و دارویی کاربرد دارد. پروپیلن گلایکول مایعی شفاف، روغنی و جاذب رطوبت می باشد که از مشتقات پروپیلن اکساید ‏C3H6O‏ طی دو مرحله بدست می آید. مرحله اول که واکنش آب و پروپیلن اکساید است و محصول آن مخلوطی از مونو پروپیلن گلایکول و ‏دی پروپیلن گلایکول است.مرحله دوم تقطیر و جداسازی این دو محصول از یکدیگر است.
با ترکیب منحصر به فرد و خاص منو پروپیلن گلیکول از بسیاری از کاربردهای استفاده می کند.

به عنوان یک حلال عمل می کند

مایع های غیرحلال را متصل و تثبیت می کند (امولسیفایر)

کمک می کند به مواد دیگر (مواد افزودنی)

 مواد تشکیل دهنده فعال را به طور یکنواخت در محیط نگهداری می کند.

 آب / رطوبت را جذب می کند (رطوبت نسبی)

نقطه انجماد را کاهش می دهد

نقطه جوش را افزایش می دهد

 دارای ثبات برجسته با امتیازات فلش و جوش بالا است.

مولکول پروپیلن گلیکول از لحاظ شیمیایی خنثی است، یعنی معمولا با سایر مواد واکنش نمی دهد. این یک خاصیت مفید در ترکیب مواد شیمیایی متضاد است، به عنوان مثال در یک عطر ، برای ایجاد یک مایع همگن واحد .

از مونو پروپیلن گلایکول به عنوان حلال و مرطوب کننده در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود و استانداردها مورد نظر مقامات مسئول سلامت مصرف کنندگان و اداره بهداشت و نظارت بر مواد غذایی را برآورده میکند و در کاربردهای حساس بهداشتی و غذایی مانند داروها ، مواد غذایی ، لوازم آرایشی و خوراک حیوانات استفاده میشود .

مونو پروپیلن گلایکول با خاصیت ضد انجمادی در سیالات انتقالات حرارتی در صنایع غذایی نیز کاربرد دارد.

کاربرد منوپروپیلن گلایکول : ‏

پروپیلن گلایکول به عنوان ماده ای امولسیون کننده و چربی دوست که خاصیت افزایش تثبیت کف و هوادهی در خامه ها و مخلوط های کیک را دارد در محصولات خوراکی، با توجه به خاصیتش برای امولسیفایری یا همان تثبیت مایع های ‏نامحلول استفاده می شود که میزان ماندگاری مواد غذایی را افزایش می ‏دهد.

منو پروپیلن گلیکول به عنوان یک نگهدارنده رطوبت (‏E1520‎‏)، حلال، و نگهدارنده در مواد غذایی ‏و برای محصولات توتون و تنباکو، و همچنین به عنوان یکی از مواد اصلی‎e-liquid ‎در ‏سیگار الکترونیکی همراه با گلیسیرین گیاهی استفاده می شود.

پروپیلن گلیکول یک ترکیب ارگانیک است که در مواد آرایشی و زیبایی برای دو دلیل اصلی استفاده می شود .

اول، آنکه قادر به جذب آب و کمک به حفظ رطوبت پوست است .

دوم، آن را به مواد تشکیل دهنده فعال کمک می کند تا در پوست نفوذ کند.

در ساخت کرم ها و لوسیون و ‏ضد آفتاب از این ماده استفاده می شود همچنین مونو پروپیلن گلیکول به عنوان حلال در ‏بسیاری از مواد دارویی، از جمله فرمولاسیون های خوراکی، تزریقی و موضعی، مانند دیازپام و ‏لورازپام که در آب نامحلول هستند استفاده می شود.‏

مونو پروپیلن گلایکول در بخش های مختلف محصولات صنایع غذایی مانند قهوه، بستنی، بیسکوییت، محصولات لبنی،آبجو و نوشابه وروغن نباتی استفاده می شود، همچنین پروپیلن گلیکول در تولید سس به حلالیت و توزیع یکنواخت مزه کمک می کند و در رنگ های ‏خوراکی بعنوان ‏حلال مواد معطر، اسانس ها و طعم دهنده ‏مورد استفاده قرار می گیرد.از این ماده به‌عنوان ماده‌ای افزودنی به نوشیدنی‌ها و آبنبات‌ها نیز بسیار استفاده می‌شود.‏

کاربردهای دیگر :

از دیگر کاربردهای منو پروپیلن گلایکول می توان به مایه خنک کننده (ضدیخ) در موتورها و ‏مایع روغن ترمز و یا مایع ضدیخ بروی هواپیما (‎De-ice) و همچنین بعنوان روغن هیدرولیک در ‏سیستمهای هیدرولیک و بعنوان مواد دودزا در ماشینهای دودزا ‎ Fog machineاشاره کرد.

پروپیلن گلیکول یک ماده شیمیایی جاذب آب بی رنگ و بی بو و دارای طعم و مزه کمی شیرین است . پروپیلن گلیکول در صنایع شیمیایی ، صنایع غذایی ، صنایع دارویی کاربرد گسترده ای دارد . به عنوان ضد یخ نیز در صنایع استفاده می شود .

مونو پروپیلن گلیکول به عنوان یک افزودنی امن توسط سازمان غذا و داروی آمریکا شناخته شده است .

پروپیلن گلیکول به عنوان جاذب آب اضافی و حافظ رطوبت در برخی از داروها ، لوازم آرایشی و بهداشتی، و یا محصولات مواد غذایی استفاده میشود .
بعنوان حلال برای رنگهای غذایی و اسانس ها است.
به عنوان یک افزودنی غذایی امن توسط اداره بهداشت مواد غذایی ایران به رسمیت شناخته شده است .
مونو پروپیلن گلیکول در موارد متعدد غذایی مانند نوشیدنی ها و آبمیوه ها ،محصولات پخته شده بسته بندی، محصولات لبنی منجمد مانند بستنی ، مارگارین ،قهوه ، آجیل و نوشابه استفاده می شود. آن را نیز به عنوان یک عنصر غیر فعال (به عنوان حلال ) در دهانشویه ها و فرمولاسیون داروهای ترکیبی استفاده میکنند .

MPG در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت پوستی کاربرد فراوانی دارد .

پروپیلن گلیکول یا مونو پروپیلن گلیکول در مرطوب کننده ها به منظور افزایش طراوت ظاهر پوست و کاهش پوسته پوسته شدن پوست و بازگرداندن نرمی پوست استفاده میشود .
MPG در بسیاری از انواع لوازم آرایشی و بهداشتی از جمله فرمولاسیون مواد پاک کننده صورت، مرطوب کننده ، صابون حمام ، شامپو ، کف اصلاح ریش ، عطر ها و غیره استفاده می شود .‏

آیا پروپیلن گلیکول برای انسان مضر است ؟

در مقایسه با اتیلن گلیکول که یک عامل قوی سمیت حاد در انسان ، پروپیلن گلیکول یک افزودنی بی خطر در غذاها و داروها شناخته شده است.

 

برچسب ها

سفارش دادن