تلفن 021-88848547   021-88317033

ارسال مواد خریداری شده به سراسر کشور در اسرع وقت

کارنوبا واکس برزیلی

کارنوبا واکس برزیلی جهان شیمی

کارنوبا واکس برزیلی

شرکت جهان شیمی , کارنوبا واکس برزیلی غذایی و دارویی را از کشور برزیل با به بهترین برندها و بالاترین کیفیت وارد مینماید جهت اطلاع از قیمت فروش و خرید کارنوبا واکس برزیلی با شماره های شرکت تماس برقرار نمایید .

کارنوبا واکس برزیلی چیست  و چه کاربردهایی دارد؟

کارنوبا واکس یا موم کارنوبا یک موم گیاهی است که از برگ درختان نخلی که بومی شمال شرق برزیل هستند، به دست می آید. کارنوبا واکس به دلیل ویژگی‌ها و خواص منحصربه‌فرد “ملکه موم ها” نامیده می شود.

این موم پس از جمع آوری برگهای درخت نخل کارنوبا و خشک کردن آنها به دست می آید. موم های به دست آمده پس از استخراج و تخلیص برحسب خلوص به درجات مختلف برچسب گذاری شده و به فروش می رسد.

مواد تشکیل دهنده کارنوبا واکس

کارنوبا واکس که موم برزیل یا موم سیرا نیز نامیده می شود بیشتر از استرهای آلیفاتیک ، دی استرهای ۴-هیدروکسی سینامینیک ، اسیدهای ω-هیدروکسی کربوکسیلیک و الکلهای چرب تشکیل شده است. خواص ویژه این ماده شیمیایی بیشتر مربوط به مقدار بالای دی استرها و همچنین اسید متوکسی سینامیک موجود در آن است.

آیا کارنوبا واکس خوراکی است؟

این موم یک ماده خوراکی است و به‌طور گسترده ای در صنایع غذایی از آب‌نبات سازی تا تولید آدامس و ایجاد پوشش مومی روی میوه ها و سبزیجات مورد استفاده قرار می گیرد.

دلایل زیادی برای مصرف این موم توسط تولیدکنندگان مواد غذایی وجود دارد که عمده ترین آن شاید خاصیت براق کنندگی این ماده برای بهبود جلای مواد غذایی و میوه ها باشد. به عنوان مثال این ماده شیمیایی یک ماده بی ضرر است که برای براق کردن سیب ها و همچنین به عنوان یک ماده محافظ مورد استفاده قرار می گیرد تا بیش از پیش نظر مصرف کنندگان را جلب کند.

این ماده شیمیایی همچنین ممکن است به عنوان یک تنظیم کننده اسیدیته مواد خوراکی یا به عنوان ماده حجیم کننده برای پرکردن بسته های مواد غذایی مورد استفاده قرار بگیرد.

ویژگی‌های کاربردی کارنوبا واکس

این موم دارای نقطه ذوب بسیار بالا در حدود ۸۲-۸۶ درجه سانتی‌گراد (۱۸۰- ۱۸۰ درجه فارنهایت) است. این ماده از بتن سخت‌تر است و تقریباً در آب و اتانول نامحلول است. کارنوبا واکس  غیرسمی است و حساسیت زایی اندکی دارد.

خواص مختلف این ماده باعث شده که کاربردهای فراوانی در صنایع غذایی ، آرایشی ، صنعت اتومبیل و مبلمان داشته باشد. کارنوبا واکس را می توان به عنوان یک ماده نیمه هادی در دستگاههای الکترونیک و همچنین برای ساخت نخ دندان نیز مورد استفاده قرار داد.

این موم ویژگیهای امولسیون سازی بسیار خوبی داشته و ظرفیت عالی برای ترکیب با روغن های استری و معدنی دارد. این ماده می تواند نقطه ذوب ژلها را بالا ببرد و به عنوان یک افزودنی مناسب و بی ضرر در صنایع غذایی و آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد.

ازآنجایی‌که این موم صرفاً از منابع گیاهی به دست می آید برای افراد گیاهخوار و وگان ها نیز مناسب است و می تواند جایگزین خوبی برای موم زنبور عسل و سایر محصولات غیرگیاهی مانند ژلاتین باشد. این ماده همچنین ازنظر مسلمانان یک ماده حلال تلقی می شود زیرا کاملاً گیاهی است و روش تخلیص آن نیز بسیار ساده است.

کارنوبا واکس برزیلی

کارنوبا واکس برزیلی

ایمنی کارنوبا واکس به عنوان یک ماده خوراکی

این ماده شیمیایی با دارا بودن تائیدیه FDA  و FAO در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد. اگرچه به نظر می رسد موم چیز عجیب و غریبی برای خوردن باشد اما کارنوبا واکس یک موم خوراکی بی خطر و کاملاً ایمن برای مصرف انسان‌هاست زیرا این ماده در بدن هضم نشده و به‌صورت تجزیه نشده از بدن دفع می شود.

مسئله مهمی که باید به آن اشاره کرد این است که قطعاً مصرف کارنوبا واکس به عنوان یک موم گیاهی برای پوشش میوه ها و سبزیجات نسبت به موم های شیمیایی مشتق از مواد نفتی خطر کمتری برای مصارف انسانی دارد.

آیا کارنوبا واکس آلرژی زاست؟

بااینکه این ماده شیمیایی هیپوآلرژیک در نظر گرفته می شود اما برای افراد حساس می تواند مشکلاتی ایجاد کند که البته احتمال آن بسیار کم است.

علائم حساسیت‌زایی کارنوبا واکس نیز متفاوت است و می تواند از حساسیت های پوستی ناشی از مواد آرایشی تا گیجی و تهوع هنگام خوردن مواد غذایی حاوی کارنوبا واکس را شامل شود.

کاربردهای موم کارنوبا

موم کارنوبا دارای دمای ذوب بسیار بالایی است، به همین دلیل از سایر موم های طبیعی، به ویژه موم زنبور عسل متمایز شده است. از این موم در صنایع غذایی به عنوان یک نوع پوشش برای محصولات قنادی استفاده می شود. این موم از ذوب شدن لعاب محصولاتی مانند شکلات و آب نبات در دمای اتاق جلوگیری می کند.

موارد استفاده از موم کارنوبا در همه چیز از لوازم آرایشی، واکس ماشین و روکش برای نخ دندان گرفته تا قالب های دستگاه های نیمه هادی، جلا دهنده های کفش و واکس های کف و مبلمان فراوان است. در هر یک از این صنایع، موم کارنوبا برای اهداف بسیار خاصی استفاده می شود. علاوه بر این، موم کارنوبا به عنوان جایگزینی برای تقطیرهای نفتی و محصولات مصنوعی در بسیاری از صنایع استفاده می شود تا برخی از مواد را ایمن تر و سازگارتر با محیط زیست کند. رایج ترین کاربردهای این موم عبارتند از:

فرآوری چوب

این موم طبیعی به لطف خواص محافظتی طبیعی خود، کاربردهای متنوعی را در فرآوری چوب ارائه می دهد. دمای ذوب بالا موم کارنوبا را سخت می ‌کند، به طوری که وقتی آن را روی اثاثیه می ‌مالید، یک لایه نازک بوجود می آید که از سطح محافظت کرده و درعین‌ حال ضریب درخشندگی یا براقی محصول را افزایش می‌ دهد.

به دلیل کاربرد آسان و پتانسیل برای درخشندگی بالا، یک پرداخت مورد علاقه در میان تراش دهنده های چوب است. این پوشش همچنین به خوبی با روغن ‌های طبیعی و سایر موم ‌ها برای تولید موم مبلمان سفارشی و فرمول ‌های پولیش ترکیب می ‌شود و برای پرداخت بسیاری از چوب ها استفاده می شود.

استفاده در صنعت خودرو

یکی از رایج ترین کاربردهای موم کارنوبا در تهیه فرمولاسیون واکس های خودرو به دلیل مقاومت بالا در برابر اشعه ماورا بنفش خورشید و دمای ذوب بالا است. صنعت خودرو به واکس ‌های مبتنی بر کارنوبا متکی است تا براقیت بالایی را به رنگ ‌های تازه اضافه کند و رنگ‌ های قدیمی را با کمی درخشندگی احیا کند.

استفاده در صنعت آرایشی و بهداشتی

این موم که اغلب در محصولات زیبایی و مراقبت از پوست استفاده می شود، با عوامل غلیظ کننده مانند موم زنبور عسل و کره کاکائو برای افزودن بافت و سختی استفاده می شود. دمای ذوب بالا که این موم را سخت می ‌کند، به محصولاتی مانند رژ لب که نیاز به روکش براق و کاربرد صاف و آسان دارند، استحکام و انعطاف‌ پذیری بیشتری می ‌بخشد. علاوه بر این، موم کارنوبا به دلیل داشتن خاصیت نرم کنندگی یک لایه نازکی از محافظ پوست و مو را آغشته می کند و به دلیل ماهیت ضد حساسیت آن برای اکثر افراد خوب عمل می کند.

استفاده در محصولات غذایی

اگرچه ممکن است عجیب به نظر برسد که موم کارنوبا در محصولات غذایی کاربرد دارد، اما این ماده غیر سمی برای مصرف انسان در مقادیر کم بی خطر است و ضد حساسیت است. این موم بیشتر به عنوان یک عامل لعاب دهنده در هنگام استفاده به عنوان افزودنی غذایی عمل می کند. این موم به پوشش های آب نبات درخشندگی بالایی می بخشد و همچنین از ذوب شدن آنها در دمای اتاق جلوگیری می کند.

استفاده در صنعت داروسازی

موم کارنوبا نه تنها به محافظت از مبلمان، درخشندگی خودرو، آبرسانی به پوست و لعاب دادن به غذا کمک می ‌کند، بلکه کمک می ‌کند داروی شما نرم ‌تر شود. این موم طبیعی برای پوشاندن و چسباندن قرص‌ ها در صنعت داروسازی بسیار استفاده می‌ شود و عمدتا از استرهای اسیدهای چرب تشکیل شده است که بلعیدن قرص‌ ها در اندازه ‌ها و شکل‌ های مختلف را آسان ‌تر می ‌کند.

کارنوبا واکس برزیلی

کارنوبا واکس برزیلی

فواید موم کارنوبا

موم کارنوبا به عنوان ملکه موم های طبیعی شناخته می شود و عوامل متعددی در این ادعا نقش دارند. نقطه ذوب بالا آن را برای محافظت از اجسامی که در معرض مقادیر زیاد گرما یا آفتاب قرار می گیرند، بسیار ایده آل می کند. این موم غیر سمی و ضد حساسیت برای استفاده توسط اکثر افراد است. علاوه بر این، موم کارنوبا در کابردهای متنوع، براقیت بالایی را ارائه می دهد. این موم رنگی عمیق، شفاف و درخششی آینه ای بی عیب و نقص به محصولات مختلف می بخشد.

موم کارنوبا از آنجایی که در برابر اشعه ماورا بنفش نیز مقاوم است، محافظت کاملی در برابر نور خورشید دارد. اشعه ماورا بنفش می تواند باعث اکسیداسیون، محو شدن و تغییر رنگ شود. این بدان معناست که استفاده از یک لایه موم می تواند در هزینه پولیش یا رنگ آمیزی مجدد خودرو شما صرفه جویی کند.

به دلیل آبگریز بودن موم کارنوبا (مقاوم در برابر آب)، لایه موم از رسیدن آب به رنگ جلوگیری می کند. آب باران مملو از آلاینده ها است و هنگامی که آب باران تبخیر می شود، تمام آن آلودگی ها روی ماشین شما باقی می ماند و روی رنگ اثرات منفی می گذارد. خوشبختانه، این موم از این اثرات منفی جلوگیری می کند.

سخن پایانی

کاربردهای چندمنظوره این ماده شیمیایی یکی از مهم‌ترین نقاط قوت این موم گیاهی است که می تواند در صنایع دارویی ، صنایع غذایی و بسته بندی، شوینده ها ، شمع سازی ، صنایع اتومبیل سازی و چوب و مبلمان مورد استفاده قرار بگیرد.

برچسب ها

سفارش دادن