تلفن 021-88848547   021-88317033

ارسال مواد خریداری شده به سراسر کشور در اسرع وقت

اسید لاکتیک ۸۰ و ۸۵ درصد خوراکی

اسید لاکتیک ۸۰ و ۸۵ درصد خوراکی جهان شیمی

اسید لاکتیک ۸۰ و ۸۵ درصد خوراکی

شرکت جهان شیمی وارد کننده مواد شیمیایی صنایع غذایی و دارویی اسید لاکتیک ۸۰ و ۸۵ درصد خوراکی چینی را با قیمت مناسب بفروش میرساند جهت کسب قیمت فروش اسید لاکتیک مایع چینی و خرید با شماره شرکت تماس برقرار نمایید.

اسید لاکتیک از کشور چین در بشکه های ۲۵ کیلویی وارد میگردد . لاکتیک ۸۰% و ۸۵% دو گرید وارداتی این محصول خوراکی و دارویی میباشد .

اسید لاکتیک چیست ؟

لاکتیک یا اسید شیر میباشد که در شیر و لبنیات وجود دارد .در بیوشیمی نقش بسیاری دارد.

از ترشی شیر یا تخمیر محصولات قندی و نشاسته ای و امثالهم توسط میکروارگانیسمها درست میشود .

اسید لاکتیک محلول در  آب و الکل است و در برابر دما مقاوم است . دارای طعم ملایم شیر و غیر فرار است.

بعنوان تنظیم کننده PH و طعم دهندگی در مواد غذایی و حفظ ماندگاری طولانی تر از کاربردهای آن است .
از تخمیر قند ، نشاسته و امثالهم توسط میکروارگانیسمها و نیز ترش شدن طبیعی شیر تولید میگردد .

از این اسید در صنایع غذایی و دارویی و دباغی چرم و رنگ نمودن پارچه و تولید جوهر و لاک کاربرد دارد .
اگر چه اسید لاکتیک را می توان به روشهای شیمیایی نیز سنتز نمود ولی تولید آن از طریق تخمیر گلوکز و سایر مواد روش ارزان تری می باشد .

اسید لاکتیک به صورت ۸۰%  و ۸۵ % و قابل حل شدن  براحتی در آب میباشد .پایداری خوبی در برابر گرما دارد .

اسیدی غیر فرار است که جهت ممانعت از فساد به زیتون اضافه میگردد .

بعنوان تنظیم کننده PH  و طعم دهنده محصولات غذایی نیز میباشد .
جهت افزایش ماندگاری کاربرد دارد

کاربرد و موارد مصرف اسید لاکتیک :

افزایش ارزش غذایی مواد غذایی، کنترل عفونت های روده، بهبود هضم لاکتوز، کنترل برخی از انواع سرطان و کنترل سطح کلسترول سرم. برخی از مزایای بالقوه ممکن است از رشد و عملکرد باکتری ها در طول تولید مواد غذایی حاصل شود. بعضی از این ها ممکن است از رشد و عملکرد گونه های خاصی از باکتری های اسید لاکتیک در دستگاه گوارش ناشی از خوردن غذاهای حاوی آنها ناشی شود. در انتخاب فرهنگ برای تولید یک مزیت خاص، لازم است نه تنها تنوع گسترده ای در میان گونه های باکتری های اسید لاکتیک بلکه در میان گونه های درون گونه های خاص مورد توجه قرار گیرد. با استثنای احتمالی بهبود استفاده از لاکتوز توسط افرادی که مالودرمانی لاکتوز دارند، هنوز نمی توان ادعای سلامتی و یا تغذیه ای خاص برای باکتری های اسید لاکتیک ایجاد کرد.

از  لاکتیک اسید در تولید لبنیات و بخصوص پنیر و همچنین ترشیجات و نیز نوشابه‌ها استفاده می‌گردد .

جهت تنظیم کننده پی اچ و ماده نگهدارنده و طعم دهنده در محصولات غذایی بکار می رود .

در صنایع داروسازی و تولید دارو بکار میرود .

در صنعت دباغی و صنایع رنگ پارچه و تولید لاک نیز کاربرد دارد.

اسید لاکتیک 80 و 85 درصد خوراکی

اسید لاکتیک ۸۰ و ۸۵ درصد خوراکی

ویژگی های اسید لاکتیک

اسید لاکتیک یک اسید آلی است که به طور طبیعی در بدن انسان و در غذاهای تخمیر شده وجود دارد. این ماده در طیف گسترده ای از غذاها ، نوشیدنی ها، محصولات مراقبتی و بهداشتی ، پاک کننده ها ، خوراک و غذای حیوانات خانگی و محصولات شیمیایی به عنوان یک تنظیم کننده اسیدی ملایم با افزایش طعم و خواص ضد باکتریایی استفاده می شود.

اسید لاکتیک مایعی شفاف تا زرد، تقریباً بی بو و شربتی با طعم اسیدی ملایم است که به صورت محلول های آبی با غلظت های مختلف در بازار موجود است. این محلول ها در شرایط نگهداری معمولی پایدار هستند .این اسید برای انسان و محیط زیست غیر سمی است، اما محلول های غلیظ اسید لاکتیک می تواند باعث تحریک پوست و آسیب چشم شود. اسید لاکتیک به راحتی زیست تخریب پذیر است.

روش تولید اسید لاکتیک

اسید لاکتیک را می توان به صورت صنعتی با تخمیر باکتریایی کربوهیدرات ها و مواد مغذی تهیه کرد. این یک واکنش بی هوازی است که در آن گلوکز یا قندهای ۶ کربنی در حضور میکروارگانیسم‌های جنس لاکتوباسیلوس به لاکتات تبدیل می‌شوند. اسیدی بودن شیر به دلیل وجود همین اسید است. لاکتوباسیلوس، باکتری لاکتیک، قند شیر (لاکتوز) را به اسید لاکتیک یا لاکتات تخمیر می کند که pH شیر را کاهش می دهد و متعاقباً محیط را برای سایر باکتری ها نامناسب می کند.

این اسید همچنین محصول جانبی گلیکولیز است، یکی از فرآیندهای متابولیکی که بدن برای تولید انرژی در طول ورزش شدید استفاده می کند. اسید لاکتیک اصطلاحی است که برای توصیف یون ‌های لاکتات و هیدروژن که محصولات جانبی این فرآیند هستند استفاده می‌شود.

کاربردهای اسید لاکتیک در صنایع

اسید لاکتیک یک اسید آلی طبیعی است که می تواند در صنایع مختلف مانند آرایشی، دارویی، شیمیایی، غذایی و اخیراً در صنایع پزشکی استفاده شود. می توان آن را از تخمیر قندهای به دست آمده از منابع تجدیدپذیر تهیه کرد، به این معنی که یک محصول دوستدار محیط زیست است و پیش ساز چندین محصول است.

صنعت غذا

صنایع غذایی بخش بزرگی از تقاضا برای اسید لاکتیک (۳۵%) را تشکیل می دهد. این ماده به دلیل طعم اسیدی ملایم در مقایسه با سایر اسیدهای مورد استفاده در غذا و به عنوان یک عامل طعم دهنده، تنظیم کننده pH و بازدارنده باکتری های باقیمانده در فرآوری مواد غذایی، مانند شیرینی ها، نان ها، نوشابه ها و سایر محصولات استفاده می شود. این یک عنصر ضروری در غذاهای تخمیر شده مانند ماست، کره و سبزیجات کنسرو شده نیز می باشد.

در صنعت دباغی و نساجی

اسید لاکتیک در صنعت دباغی چرم، در فرآیند های رسوب زدایی، در صنعت نساجی به عنوان یک ماده خشک کننده (تثبیت کننده) برای رنگرزی کاربرد دارد و می تواند جایگزین اتیلن گلیکول در ضد یخ شود که در نتیجه کارایی بالاتر و هزینه کمتری دارد.

در صنایع شیمیایی

در صنایع شیمیایی، اسید لاکتیک را می توان به اتانول، پروپیلن گلیکول و پلیمرهای اکریلیک تبدیل کرد. مشتقات اسید لاکتیک، نمک ها و استرها به عنوان حلال، امولسیفایر و نرم کننده استفاده می شوند. همچنین در تولید پروپیلن اکسید، استالدئید، اکریلیک اسید، پروپانوئیک اسید، ۲،۳-پنتاندیون، اتیل لاکتات، لاکتید و پلی لاکتیک اسید نیز استفاده می شود.

در صنعت داروسازی

در صنعت داروسازی، اسید لاکتیک در ایمپلنت ها، قرص ها، دیالیز، بخیه های جراحی و سیستم های رهاسازی کنترل شده دارو استفاده می شود. در صنعت آرایشی و بهداشتی، اسید لاکتیک به دلیل اثرات مرطوب‌ کننده، ضد میکروبی و جوان‌سازی پوست در ساخت محصولات بهداشتی و زیبایی استفاده می ‌شود. همچنین در محصولات بهداشت دهان و دندان نیز به کار برده می شود.

کاربردهای جدیدی اسید لاکتیک تولید پلیمرهای PLA زیست تخریب پذیر و زیست سازگار و حلال ها و مواد شیمیایی اکسیژن دار است. تولید پلیمر بیشترین سهم تقاضای اسید لاکتیک (۳۹%) را به خود اختصاص می دهد. در کاربردهای پلیمری، آب از اسید لاکتیک در حضور کاتالیزورهای اسیدی برای تشکیل لاکتیدها حذف می شود ،لاکتیدها برای به دست آوردن پلیمر ترموپلاستیک زیست تخریب پذیر، PLA، پلیمریزه می شوند.

اسید لاکتیک 80 و 85 درصد خوراکی

اسید لاکتیک ۸۰ و ۸۵ درصد خوراکی

اسید لاکتیک و پوست

بیشترین میزان استفاده از اسید لاکتیک در محصولات مراقبت از پوست و لایه بردارهای مصنوعی است. اسید لاکتیک با حل کردن پیوندهایی که آنها را در کنار هم نگه می‌دارد، به از بین بردن سلول‌های قدیمی و کدر روی سطح پوست کمک می ‌کند. این فرآیند لایه برداری نامیده می شود.

اسید لاکتیک تزاید سلولی را سرعت می بخشد و نوسازی سلولی را تحریک می کند – فرآیندهایی که در آن پوست شما سلول های قدیمی را حذف می کند و آنها را با سلول های جدید جایگزین می کند. در نتیجه، پوستی روشن‌ تر و صاف‌ تر و نرم‌ تر به شما می‌ دهد. اسید لاکتیک به دو دلیل محبوب است:
در صورت استفاده منظم می تواند تغییرات واقعی در پوست ایجاد کند.

به عنوان یکی از اسیدهای هیدروکسی ملایم است که در مراقبت از پوست استفاده می شود. تمام آلفا هیدروکسی اسیدها با انجام لایه برداری بافت پوست را بهبود می بخشند، اما اسید لاکتیک چند مزیت اضافی دارد که از سایر AHA ها مانند اسید گلیکولیک و اسید ماندلیک دریافت نخواهید کرد.

بهبود رطوبت طبیعی

این اسید به بهبود فاکتور رطوبت طبیعی پوست یا روشی که پوست خود را هیدراته نگه می دارد، کمک می کند. اساساً اسید لاکتیک به مرطوب نگه داشتن پوست و احساس خشکی کمتر کمک می کند.

کاهش علائم پیری

هنگامی که به طور منظم از اسید لاکتیک استفاده می کنید، این اسید می تواند علائم پیری را نیز کاهش دهد . این کار را با تحریک تجدید کلاژن انجام می دهد، فیبری که به سفت نگه داشتن پوست کمک می کند.

اسید لاکتیک می تواند به محو شدن لکه های ناشی از آفتاب یا لکه های پیری نیز کمک کند و خطوط و چین و چروک ها را صاف و نرم کند. اما بهتر است بدانید که اسید لاکتیک خطوط عمیق تر را بهبود نمی بخشد.

اسید لاکتیک نیز یک عنصر اصلی در لوسیون‌ها و کرم‌های OTC برای کراتوز پیلاریس یا برآمدگی‌های “پوست مرغی” در پشت بازوها است. اسید لاکتیک به حل شدن پلاگین سلول های پوستی که در اطراف فولیکول مو ایجاد می شوند، کمک می کند.

احتیاط هنگام مصرف اسید لاکتیک

مهمترین چیزی که قبل از شروع استفاده از اسید لاکتیک باید بدانید این است که می تواند پوست شما را نسبت به آفتاب حساس تر کند. از آنجایی که اسید سلول‌های پوست را از بین می‌برد، احتمال آسیب دیدن پوست در اثر اشعه ماوراء بنفش بیشتر می شود بنابراین بهتر است تا چهار هفته پس از توقف استفاده در مقابل نور مستقیم خورشید قرار نگیرید.

برچسب ها

سفارش دادن